Guru Gaming Official Website YouTube Twitter RSS Feed

Guru Gaming Božićni giveaway!

guru_giveaway2
Written on: December 22nd, 2012 by: Voshy Views: 5,480

Ovo blagdasko doba je idealno za darivanje te vam stoga donosimo i specijalni Božićni giveaway preko naše facebook stranice. Ovoga puta vam poklanjamo 2 steam igre, čak 10 LoL Riot Graves skinova i 10 DotA2 beta invajtova. Cijela priča odvijat će se na našoj facebook stranici pa što prije bacite oko!  Svima želimo sve najbolje za nadolazeće blagdane!

 

Pravila giveawaya: 

 

Kako bi ušli u bubanj i imali priliku osvojiti nešto, morate:

1. lajkati našu facebook stranicu

 

2. ostaviti komentar na naš facebook post o giveawayu

 

3. šerati naš facebook post o giveawayu na svoj facebook timeline.

 

Dakle da ne bude zabune, lajkove i komentare pucajte na našem facebooku a ne ovdje. Isto tako share radite sa naše facebook stranice. Direktni link na post koji treba share-ati: LINK NA POST.  Ukoliko ste zainteresirani samo za dotu ili samo za LoL skin, napisite to u komentaru. :)

 

Imate barem tjedan dana vremena za to obaviti, a onda izvlaćimo sretne dobitnike. Osim predviđenog broja skinova i beti koje ćemo podijeliti, dodat ćemo po jedan skin i DotA2 betu za svaki veći okrugli broj lajkova na stranici. Spremni smo podjeliti i do 15 DotA 2 pozivnica i Riot Graves skinova ako brojevi budu stvarno veliki! S toga potrudite se proširiti ovo što više. Lajkajte, komentirajte, šerajte! Što više ljudi se uključi, to više skinova i beti djelimo! Neka blagdani počnu!

Comments