Guru Gaming Official Website YouTube Twitter RSS Feed

DotA 2 Mentorstvo

Written on: October 12th, 2012 by: edelwolf Views: 3,677

Nas nekolicina old skul igrača odlučila je pokrenuti ovu inicijativu kako bi nove igrače približili DOTI2 i našem communityu.

 

Održavat ćemo mentoring (podučavanje) novih/starih igrača unutar samog gejma, ovisno o razini njihovog znanja i skilla. Vrijeme i dan kada će se mentoring održavati objaviti ćemo u forum tremi koju možete pronaći na Cro-DotA Forumu ili na Guru Gaming Forumu.

 

Ono što je potrebno imati uz prijavu na gore navedenoj lokaciji je:

 

 • DOTA2 account na Steamu
 • Headset
 • TeamSpeak, Mumble ili Skype za komunikaciju
 •  

  Naš cilj je da Vam kroz igru odgovorimo na sva pitanja koja vam nisu jasna u igri i na taj način da steknete potrebno iskustvo igranja. Sva Vaša pitanja i nejasnoće ćete nam objasniti prije samog gejma kako bi vas vodili korak po korak kroz cjelokupnu situaciju. Budite slobodni postaviti koliko i koja god pitanja želite. Ako ste potpuno nov igrač, provest ćemo vas kroz neke tutoriale kao i gejmove s botovima, prije samog nastupa u “pub” gejmovima.

   

  Trenutačni mentori su: edelwolf, Crazy, techor (ovisno o potrebi povećat će se broj mentora). Nakon što vidimo kolika je zainteresiranost za ovu inicijativu dogovorit ćemo se sa zainteresiranima za termine mentoringa.

   

  Zainteresirani se mogu prijaviti na Cro-DotA Forumu ili na Guru Gaming Forumu, napišite svoj Steam account. Također, za sve nejasnoće možete dodati na steam: guru{edelwolf}™

  Comments

  Related posts: