Guru Gaming Official Website YouTube Twitter RSS Feed

Vodimo vas na Gamescom 2013!

Written on: June 18th, 2013 by: Voshy Views: 5,076

Dobili smo uistinu mnogo mailova zainteresiranih nakon objave da opet organiziramo putovanje do najvećeg gaming sajma na svijetu, Gamescoma koji se i ove godine održava u Njemačkom gradu Kolnu krajem mjeseca kolovoza. U međuvremenu smo dogovorili sve detalje, obavili sve potrebne pozive prema Njemačkoj, formirali konačnu cijenu putovanja te pripremili konačni plan istoga. Došlo je stoga vrijeme da svoju zainteresiranost pretvorite u službenu prijavu.

 

Detaljan plan putovanja, odnosno sve informacije o istom, uključujući konačnu cijenu i što sve planiramo posjetiti tijekom te petodnevne gamerske avanture, možete provjeriti na linku:

 

Gamescom 2013 – službena stranica putovanja

 

Oni koji su bili s nama prošle godine, znaju da smo cijenu putovanja na kraju morali malo podignuti jer nismo ostvarili planirani broj putnika, no ovaj put, zbog uistinu velikog broja zainteresiranih, poprilično smo sigurni da nećemo imati takav problem. A iako smo planirali da cijena koju vidite na službenoj stranici putovanja bude još niža od navedenog, taj plan pomrsila nam je Europska unija u koju uskoro ulazimo, a zbog koje će prijevoznici biti dužni plaćati određene dodatne naknade, što je malo podiglo cijenu samog prijevoza.

 

KAKO SE PRIJAVITI?

 

Bez obzira na to jeste li nam već poslali mail i pokazali interes za putovanje ili niste, službene prijave kreću tek sada. Kako biste se prijavili, pošaljite nam mail na gamescom2013@hcl.hr s naslovom “Prijava: Ime Prezime”, a u samom tekstu maila navedite:

 

  • - vaše ime i prezime
  • - vaš datum rođenja
  • - mjesto iz kojeg dolazite
  • - vaš broj mobitela

 

 

Prijave će biti otvorene do petka 28. lipnja, a moramo reći da smo uistinu začuđeni i oduševljeni brojem zainteresiranih koji su nam se do sada javili. Već sada je interes pokazalo više ljudi nego prošle dvije godine zajedno. S time na umu, moramo napomenuti i da ukoliko dođe do toga da je broj prijavljenih veći od kapaciteta autobusa, uzet ćemo u obzir tko se prvi prijavio.

 

NAPOMENA: Osobe mlađe od šesnaest godina moraju sa sobom imati punoljetnu osobu u pratnji, dok svi oni između 16 i 18 godina moraju u službenoj prijavi ostaviti i kontakt roditelja koji će morati pismeno potvrditi da dijete može putovati s nama.

Comments